Alainia #7

25.01.2013 - 20:18 / TpM.


Eilen yöllä sain 7. luvun valmiiksi. Tässä oli puolentoista vuoden tauko, jonka aikana en sarjakuvaa tehnyt. Tauko alkoi, kun Ironstar Helsingin taru tuli päätökseen. Silloin lupasin, että en jatka tekemistä ennen kuin työasiat oli kunnossa. Vaikka työasiat selkeytyivätkin aika nopeasti ja vietin mielenkiintoiset puolitoista vuotta Roviolla, oli minulla – jos ei nyt varsinaisesti syitä, niin ainakin teosyitä – olla piirtämättä sarjakuvaa. Tämän vuoden alussa siirryin osakkaaksi Gajatri Studiolle. Gajatrilla ilmapiiri on mahtava ja olen taas päässyt vapaammin ja itsenäisemmin suunnittelemaan tekeillä olevan pelin ohjelmistorakennetta. Tämän myötä myös muu luova toiminta on virkeämpää joten loput sarjakuvaa valmistui kuin itsestään.

Piirsin tästä numerosta sivut 1 … 12 ja sivun 14 ennen taukoa. Sivulle 17 asti tarina oli olemassa luonnosasteella ja minun piti käyttää numeron loppu aivan toisenlaiseen kohtaukseen. Myös sivujen 14… 17 dialogi muuttui aika paljon. Alunperin juuri tämä keskustelu ei tahtonut tulla paperille asti sitten millään. Lopun kuvaus Margarethin taustoista onkin sitten täysin uutta materiaalia, sillä hänen piti alunperin olla köyhä huonosti kohdeltu tyttö Keownasta ja motivaatio oli kosto. Tämä nyt kirjoitettu tausta tuntui juuri sopivalta hänelle.

Kuvituksellisesti pidän muutamaa sivua siedettävinä. Pari tosi surkeaa räpellystä mahtui mukaan. Toivon kuitenkin, että olisi vähitellen loppupuolelta löytämässä sopivan tasapainon.

Tämän tekemisen aikoihin sain myös parille kolmelle lyhyemmälle tarinalle idean. Katsotaan nyt minkä tekemiseen jatkossa riittää mielenkiintoa. Tusin kukaan enää odottaa, että saisi pikaisesti tämän tarinan päätöksen luettavaksi. Opiskeluahan näiden lukujen tekeminen on ollut ja ehkä sitä pikku hiljaa oppisi miten sarjakuvia tehdään.

Alainia #7

Kategoria: Luokittelematon.Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus